PARTNERS

Neova (se info nedan om Scandbio)

Neova är Skandinaviens ledande bioenergiföretag. Neovas kunder är allt från stora värmeverk och industrier till villaägare. De har ett väl utbyggt återförsäljarnät och ett flertal produktionsenheter för såväl bioenergi som el och värme, vilket gör att de alltid finns nära de som använder deras produkter.Läs mer på www.neova.se

Agrol (se info nedan om Scandbio)

Agrol är Skandinaviens ledande bioenergiföretag. Agrols kunder är allt från stora värmeverk och industrier till villaägare. De har ett väl utbyggt återförsäljarnät och ett flertal produktionsenheter för såväl bioenergi som el och värme, vilket gör att de alltid finns nära de som använder deras produkter.

Scandbio, Två stora historier- En större framtid

Pellets från Neova och Agrol heter numera SCANDBIO. Lantmännen Agroenergi, en del av Lantmännenkoncernen och Neovapellets, med finska Vapokoncernen som ägare, var under många år två ledande aktörer på den skandinaviska bioenergimarknaden. 2014 slogs de båda verksamheterna samman och bildade Agroenergi Neova Pellets AB. Sveriges största bolag inom fasta förädlade trädbränslen var skapat.

2016 bytte företaget namn och blev Scandbio, vilket sammanfattar både vart geografiska arv och våra produkters biologiska ursprung. Med vårt nya namn fortsätter vi att leda och starka branschen som en integrerad del av Sveriges framtida energimix.

Okq8

Okq8 är ett av Sveriges största drivmedelsbolag. Bolaget ägs gemensamt av OK Ekonomisk Förening och Kuwait Petroleum International  som äger 50% vardera. Vi erbjuder flera förmånliga betalningsalternativ t ex 3 månaders räntefri avbetalning.

Nordea finans

I samarbete med Nordea finans erbjuder vi förmånliga avbetalningsvillkor för våra pelletskunder.

Klarna

I samarbete med Klarna erbjuder vi förmånliga avbetalningsvillkor för våra Scandbio pelletskunder.